toetje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Hulp
  Drie weken geen logje,  daar trek je geen lezers mee. Publiek vertrekt. Naar actieve bloggers, die wel dagelijks wat te vertellen hebben. Die hulp bieden tegen jouw verveling. Je kunt het ze niet kwalijk nemen, al die lezers die hier afhaken. Zo interessant was/is het hier ook niet. Voor iedereen die het nog niet weet, ik ben ook te lezen op vrouwonline:
   
   
  Daar blog ik meerdere keren per week. Mocht je het leuk vinden om meer te lezen dan 1 blogje per maand. :-)
   
  Dat gedicht van 14 februari, dat stuurde ik ook in voor een gedichtenwedstrijd. Waarschijnlijk ben ik één van de duizenden die daar aan mee doet, dus ik zal weinig kans maken om te winnen, of gepubliceerd te worden, maar als ik niet meedoe lukt dat zeker niet.
   
  Vandaag doet vriendin S. mee aan Lotto Weekend Miljonairs. Nou ja, ze zit in het publiek en maakt kans op een plekje in de kandidatenstoel. En mocht ze dan onverhoopt een antwoord niet weten, dan mag Jeroen van der Boom mij bellen. Ik ben haar hulplijn. De kans is klein natuurlijk, dat ze kandidate wordt. Maar hé, iedereen die nu niet in de studio zit, wordt het zeker niet. Go S. go. Je hulplijn zit er klaar voor!

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl